LUFT/VATTEN VÄRMEPUMP

LuftVatten pumpar

Waterstage High Power – Ett komplett värmesystem som värmer huset och varmvattnet.

Waterstage High Power Split Duo är en komplett och ekonomisk luft/vatten värmepumpslösning för uppvärmning av både huset och varmvattnet. Den lättplacerade inomhusdelen har standardmått och smälter in i inredningen, trots att den har en inbyggd varmvattenberedare på 200 liter. Duo passar för alla typer av vattenburen värme i huset och kan även kompletteras med poolvärmare, kyldrift för luftkonditionering på sommaren, inomhusgivare, webbstyrning och övervakning. Duo är mycket driftsäker, lättskött och tystgående. Duo är enklare att installera än en bergvärmeanläggning.

Beroende på installationsmöjlighet och behov finns Waterstage High Power Split utan varmvattenberedare, denna lösning kan vara att föredra om installationen sker i ex. ett källarplan med begränsad takhöjd. Då monteras en separat varmvattenberedare.

Med Waterstage High Power från Fujitsu får du alla funktioner du behöver – och garanterad komfort och driftsäkerhet!
Maximalt utgående vattentemperatur utan elpatron är +60°C ned till -20°C utomhustemperatur. Håller nominell värmekapacitet ner till -15°C och värmepumpen klarar drift ända ned till -25°C utomhustemperatur. I den tydliga och lättskötta displayen ställer man enkelt in funktioner som inomhustemperatur, varmvattentemperatur, anti-legionella-funktioner, tidsprogram med mera.

Waterstage High Power finns i tre effektstorlekar: 11 – 14 – 16 kW

Rulla till toppen