KOMFORT KYLA

Komfort kyla Fujitsu

Väggmonterat kylaggregat LMCE

Fujitsu väggmonterade luftkonditioneringsaggregat LMCE  med en nominell kyleffekt på 3.4 KW (0.9~3.9 kW) är lämplig för en mängd olika typer av applikationer, med sin låga ljudnivå passar denna utmärkt för bostäder och kontor där ljud kan upplevas som störande. Tack vare den optimerade fläkten i inomhusdelen ger denna effektiv spridning av kylan. Styrs via den intelligenta fjärrkontrollen som ger möjlighet till mängder av smarta inställningsmöjligheter.

Tyst kyla i hemmet eller på kontoret
Ljudvärdena har sänkts tack vare en ny konstruktion för luftströmmarna, vilket innehår att den är så pass tyst att den utan problem kan användas i bostäder och kontorsrum, utan att ljudet stör.

Snabb och ekonomisk kyla

Upp till 20 minuter kontinuerlig drift med maximalt luftflöde och maximal kompressorhastighet är möjlig. Detta innebär att rummet kyls snabbt ner, därefter övergår LMCE till ett ekonomiskt driftsläge som höjer den inställda temperaturen med +1°C

Fjärrstyrning, AirPatrol (tillbehör)
Ändra kylmaskinens driftsläge, temperaturinställning samt fläkthastighet via din smartphone. Enheten kan även larma vid låg eller hög rumstemperatur, strömavbrott och serviceintervaller. Finns för Nordic GSM eller WiFi.

Produktblad kylaggregat
Rulla till toppen